2012. febr. 2.

Programváltozás a péntek délutáni kézműves műhelyben

Kedves tanítványaink,
Örömmel tudatjuk, hogy izgalmas pillanatokat élhetünk meg együtt holnap, azaz február 3.-án, 17.00 órától a Fonóban: Gyertyaszentelő Boldogasszony napjához ily közel lévén ez az alkalom (ugyanis ez ma van, február 2.-án) úgy gondoltuk, itt az ideje a gyertyamártásnak veletek. Karácsonykor kérdeztétek, szerettétek volna többen, mi pedig arra kértünk, februárig legyetek türelemmel. Időközben sikerült beszereznünk a gyertya alapanyagát képező parafint, így hát nincs más hátra, mint nekigyűrkőzni a kanóc-sodrásnak és a várva várt gyertyamártogatásnak.

S még a figyelmetekbe ajánlanánk a következőket: ebben a hónapban lehet még jelentkezni a ti péntek délutáni csoportotokba (3-4 helyünk szabad még, hogy összesen körülbelül 15-en legyetek) olyan veletek egykorú gyerekeknek, akik szeretnének elsajátítani kézműves alapfogásokat és különböző elméleti ismereteket régi szokásokról, hagyományokról, rendszeres találkozások alkalmával. Ha ismertek ilyet a barátaitok között, kérjük adjátok nekik hírül eddigi tapasztalataitokat és hozzátok őket magatokkal:)

S akik a február 3.-i foglalkozás során veletek lesznek majd a gyertyamártás kellős közepén: Takács Andrea és Nezezon Enikő.


Szeretettel várunk benneteket.

Az Aranykapu csapata

Nincsenek megjegyzések: